08
ЛИС
2016

«Тріщина в часі» поповнилася новими акторами

Зірки «Похмілля у Вегасі» і «Місячного світла» доповнили один з найперспективніших акторських складів кіносезона 2018 року.

Ава ДюВерней прославилася після виходу драми «Сельма», що отримала «Оскар» в номінації «Найкраща пісня».

Зараз режисер зосереджена відразу на двох проектах - «Розумне життя», продюсером якої є Стівен Спілберг, і діснеївській «Тріщині в часі», чиї зйомки стартували 2 листопада 2016-го.

 
На фото: Зак Галіфіанакіс

«Тріщина» заснована на романі Мадлен Л'Енгл, опублікованому в 1963 році. У центрі сюжету перебуває молода Мег Муррі, батько якої безслідно зник під час наукового експерименту. Після низки таємничих подій вона відправляється на його пошуки разом з однокласником і молодшим кузеном. Їх чекають подорожі в часі і знайомство з дивними світами.

У зйомках фільму задіяні Опра Вінфрі, Різ Візерспун, Мінді Кейлінг, Кріс Пайн, Гугу Ембата-Ро і Дерік МакКейб. Тепер до них приєдналися Зак Галіфіанакіс, Андре Холленд і молодий актор Леві Міллер.

 
На фото: Андре Холленд

Галіфіанакіс зіграє персонажа, якого прозвали Щасливим Медіумом. Холланду, що зіграв одну з ключових ролей в фестивальному хіті «Місячне сяйво», дістався образ директора школи, Дженкінса. Міллер втілить однокласника головної героїні.

Передбачається, що «Тріщина в часі» вийде в прокат в 2018-му. Раніше Disney зарезервувала на цей рік три дати під свої майбутні проекти 6 квітня 2018-го, 3 серпня 2018-го і 25 грудня 2018-го. Можливо, одна з них призначена для фільму ДюВерней.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####