08
ЛИС
2016

«Темну вежу» відклали до літа 2017 року

Реліз екранізації масштабної епопеї Стівена Кінга зрушився з лютого на літо.

Головні ролі у майбутній картині Миколи Арселя виконують Ідріс Ельба і Меттью МакКонахі.

 
«Темна вежа»

Хоча основні її зйомки завершилися ще в липні 2016-го, настільки амбіційного проекту з не найзначнішим виробничим бюджетом (називається сума в 60 млн доларів) був потрібний тривалий постпродакшy.

Крім того, до релізу фактично залишається три з половиною місяці, а у «Темної вежі» так і немає ні офіційного трейлера (в мережі з'явився лише його чорновий варіант), ні постера.

 
«Темна вежа»

Саме постпродакшен, як і непочата рекламна кампанія фільму, послужив причиною того, що Sony вирішила пересунути реліз на кілька місяців. Спочатку картина повинна була стартувати 15 лютого 2017 року.

Або студія мала вкласти значну суму в агресивну рекламну кампанію і додатково найняти в великій кількості VFX-фахівців, щоб встигнути зробити все до терміну, або могла просто відкласти проект, що і було зроблено.

Нова точна дата релізу поки не визначена, оскільки студія ще вибирає, в який літній ввікенд встане кінговська екранізація.

 
«Темна вежа»

Мається на увазі, що екранізація «Темної вежі» буде франшизою, що вміщає в себе як повнометражні фільми, так і телевізійні проекти. Розробка телевізійного спін-оффу вже розпочато.

EW

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####