04
ЛИС
2016

Виграй 2 квитки на європ. прем'єру «Фантастичних звірів»

15 листопада одночасно в 13 залах кінотеатру Планета Кіно відбудеться наймасштабніший допрем'єрний показ фільму в країні - понад 1400 фанатів зможуть першими в світі подивитися «Фантастичні звірі і де їх шукати».

Перед показом відвідувачі побачать пряму трансляцію з червоної доріжки в Лондоні, а Джоан Ролінг з акторами передадуть привіт українським глядачам і дадуть відповідь на їх питання.

 

Чи не залишиться цей вечір без магії - РЦ Блокбастер перетвориться в світ чарівників. Організатори за підтримки Київ Comic Con і компанії «Кіноманія» (єдиний дистриб'ютор Warner Bros. Pictures в Україні) готують спеціальну програму - чаклунський бал, косплей-шоу, конкурс на знання заклинань, церемонію сортування школи Ільверморні, частування і сувеніри.

Виграти квитки можна тут.
Купити квитки можна тут.
Останні новини про прем'єра в Facebook.

Нагадаємо, події фільму відбуваються за 70 років до того, як Гаррі Поттер вперше переступив поріг Гогвортсу. Головний герой стрічки, Ньют Скамандер, приїжджає в Нью-Йорк з валізою, повною магічних істот. Випадково деякі з них тікають в місто, чим викликають серйозні проблеми.

 

Сценарій стрічки написала Дж. К. Ролінг, в головних ролях знялися Едді Редмейн, Коллін Фаррел і Езра Міллер. Фільм вийде в широкий прокат 17 листопада.

Планета Кіно (просп. Бандери 34в, РЦ Блокбастер, 2 поверх) - найбільший кінотеатр в Києві, де кожен знайде для себе кращий варіант кіно-відпочинку - з технологіями IMAX, 4DX, залами підвищеного комфорту Cinetech + і кінорестораном RE'LUX.

 
#####