20
ЛЮТ
2015

Ніл Бломкамп зніме новий фільм франшизи «Чужий»

Ніл Бломкамп зніме новий фільм франшизи «Чужий»

Відразу варто відзначити, що до «Прометея 2», яким зайнятий Рідлі Скотт, новий «Чужий» не матиме ніякого відношення.

Ніл Бломкамп протягом останніх місяців дражнив підписників свого аккаунту в Instagram концепт-артами до франшизи.

 


Вчора Бломкамп опублікував це:
 

 
«Здається, це мій наступний фільм», - свідчить напис. Не будемо вважати його невпевненим. Швидше за все, режисер скромничає.

За даними інсайдерів Variety, дія нового «Чужого» розвиватиметься за кілька років після «Прометея». Рідлі Скотт значиться продюсером нового проекту.

Чи буде зніматися Сігурні Вівер у фільмі Бломкампа, поки не повідомляється, але режисер явно перебуває в хороших відносинах з актрисою після роботи над картиною «Робот Чаппі».

 
На фото: Сігурні Вівер та Ніл Блокамп
 
«Чужий» вийшов в 1979 році. Бюджет фільму склав 11 мільйонів доларів, а збори перевищили 200 мільйонів, включаючи дані про продажі на домашньому відео. Успіх фільму Рідлі Скотта породив серію романів, коміксів, відеоігор і фігурок. За фільмом послідували три продовження, які знімали Джеймс Кемерон, Девід Фінчер і Жан-П'єр Жене.

Спроби схрестити ксеноморфа Скотта з іншим популярним інопланетним створенням, Хижаком, закінчилися, м'яко кажучи, невдало. Фільми «Чужий проти Хижака» і «Чужий проти Хижака: Реквієм» ледь не поставили хрест на франшизі, розпочатої наприкінці 1970-х.

«Прометей», що вийшов в 2012 році, розвивається у всесвіті «Чужого», а ближче до фіналу Рідлі Скотт показав глядачеві щось, що нагадувало ксеноморфа.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####