09
ЛИС
2016

Студія Lionsgate знайшла сценаристів для «Ілюзії обману 3»

З режисером третього фільму франшизи «Ілюзія обману» студія визначилася ще в квітні 2016-го.

Ніл Вайденер і Гевін Джеймс напишуть сценарій «Ілюзії обману 3» для студії Lionsgate. Як повідомляє Deadline, дует сценаристів зараз вважається дуже затребуваним в Голлівуді. Нещодавно Вайденера і Джеймса запросили для роботи над сценарієм другої частини картини «Розлом Сан-Андреас» з Двейном Джонсоном в головній ролі.

 
Фрагмент постера фільму «Ілюзія обману»

Про запуск у виробництво третьої частини франшизи стало відомо ще в квітні 2015 року. За даними видання, в третю серію «Ілюзії обману» повернеться велика частина акторів, а в якості режисера знову запрошений Джон М. Чу, який зняв другу частину франшизи, а також бойовик «G. I. Joe: Атака кобри 2».

Третя частина продовжить розповідь про банду кращих в світі ілюзіоністів, які називають себе «Чотирма вершниками» і влаштовують грандіозні вистави, одночасно з ними провертаючи зухвалі пограбування.

 
Фрагмент постера фільму «Ілюзія обману 2»

Відзначимо, що сама ідея картини настільки полюбилася студії Lionsgate, що в даний час готується китайський спін-офф трилера. Він буде знятий на території КНР, і в ньому будуть задіяні переважно китайські актори.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####