11
ЛИС
2016

Шоста «Місія неможлива» обзавелася датою релізу

Нова частина шпигунської епопеї з Томом Крузом вийде на екрани влітку 2018-го. Про це офіційно оголосили студії Paramount Pictures і Skydance Media.
 
Кадр з фільму «Місія неможлива: Нація ізгоїв»

«Місія неможлива 6» стартує 27 липня 2018 року. Дата прем'єри приблизно збігається з тим вікендом, в який вийшла по світу попередня частина франшизи, «Нація ізгоїв» (30 липня 2015-го). Четвертий же фільм, «Протокол Фантом», почав ходу в світовому прокаті 7 грудня 2011-го.

Виробництво шостого фільму франшизи почнеться навесні 2017 року. За сценарій і режисуру відповідає Крістофер МакКворрі. Він буде першим постановником, на рахунку у якого відразу два фільми з серії «Місія неможлива» (раніше лауреат премії «Оскар» за «Підозрілі особи» керував зйомками «Нації ізгоїв»).

 
Кадр з фільму «Місія неможлива: Нація ізгоїв»

На той же вікенд Warner Bros. планувала поставити «Аквамена» Джеймса Вана, проте його дата релізу поки залишається непідтвердженою.

Крім того, Paramount також затвердила дату виходу для «Зменшення» Олександра Пейна, головну роль у якому виконує Метт Деймон. Науково-фантастична трагікомедія з'явиться в кінотеатрах 22 грудня 2017 року.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####