11
ЛИС
2016

Том Холланд зіграє Людину-павука шість разів

Виконавець ролі Пітера Паркера розповів, що у нього зі студією Marvel контракт на шість картин.

Три фільми франшизи «Людина-павук» і три появи в інших проектах студії Marvel - такий контракт Тома Холланда, затвердженого на роль супергероя. Актор розповів про це журналу The Hollywood Reporter. Незважаючи на таку кількість появ в образі Людини-павука, Холланд зможе зніматися і в інших фільмах. «У цьому плані Marvel дуже хороша: вона поважає твоє життя, правда. Там розуміють, що потрібно працювати і над іншими проектами, і намагаються підлаштувати твій графік так, як треба», - говорить Холланд.

 
На фото: Том Холланд

Колишній гімнаст, Холланд чудово рухається, що стало для нього важливою підмогою для отримання ролі. Відправляючи свій запис студії, юнак записав кілька акробатичних етюдів. Потім його запросили на кастинг, де знаходилося ще п'ятеро акторів. «Було відчуття, що ми в "Голодних іграх"! - згадує Холланд. - Дуже дивна атмосфера була, тому що всі ті хлопці дуже хотіли отримати роль. Нам сказали, що результат повідомлять завтра, але довелося чекати вердикту місяць».

Про що буде новий фільм, поки не повідомляється, але якщо журналіст запитає про це Тома Холланда, то у нього припасений варіант правильної відповіді: «Ухилитися від питання і розповісти що-небудь смішне». Але про те, як він дізнався про призначення на роль, актор розповідає легко: «Я валявся в ліжку, дивився Instagram. Минуло близько місяця після моєї проби. І раптом в акаунті Marvel з'являється повідомлення, що вони знайшли Людину-павука. Ідіть на сайт і дізнаєтеся. Я так і зробив і побачив своє ім'я».

 
Кадр з фільму «Перший месник: Протистояння»

З попередніми виконавцями ролі Пітера Паркера Холланд не спілкувався, але чесно подивився всі картини за участю Тобі Магуайра і Ендрю Гарфілда. «Ми бачили мільярдера, вченого і солдата. Настав час побачити підлітка. Всі рішення Пітера засновані на тому, як би підліток повівся в цій ситуації. Всі бійки поставлені так, що він практично нікого не б'є - дітям дивитися можна. Думаю, моє головна відмінність - молодість і невинність».

В майбутньому Том Холланд мріє стати режисером, а також попрацювати з Леонардо ДіКапріо, Мартіном Скорсезе, Квентіном Тарантіно, Томом Хенксом, Дензелом Вашингтоном і Алехандро Гонсалесом Іньярріту. «Ще я дуже хочу знову попрацювати з Байоной. Я постійно пишу про це своєму агенту. Навіть якщо він знайде невелику роль, то я погоджуся».

 
Кадр з фільму «Перший месник: Протистояння»

Нагадаємо, що Холланд знімався у фільмі Хуана Антоніо Байона «Неможливе», а також брав участь в «Голосі монстра». Він перебував на майданчику замість монстра, якого потім озвучив Ліам Нісон.
 
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####