11
ЛИС
2016

Fox планує триквел «Дедпула» і перезапуск «Людей Ікс»

Студія хоче, щоб в третьому фільмі балакучий найманець взаємодіяв з командою мутантів X-Force. Крім того, вона планує продовжити франшизу про Людей Ікс.

Раніше Fox, яка володіє правами на екранізацію «Людей Ікс», готувала окремий спін-офф про X-Force - більш похмуру і агресивну команду, очолювану мутантом Кабелем. Вперше ця коаліція з'явилася в коміксах Marvel в 1991 році.

 
Кадр з фільму «Дедпул»

Екранізація пригод X-Force мала вийти в прокат 13 липня 2018-го, а сценарій майбутньої стрічки написав Джефф ВодлоуПипець 2»). З огляду на появу мутантів в «Дедпулі 3», який точно не вийде раніше 2018-го, невідомо, що тепер буде з цим фільмом.

Поки передбачається, що Fox відмовиться від нього на користь «Дедпула 3», але, можливо, студія просто зрушить проект, спочатку показавши героїв в уже перевіреній франшизі, а потім вивівши їх в окремій картині.

 
Кадр з фільму «Дедпул»

Раніше стало відомо, що сиквел «Дедпула» став каменем спотикання між режисером оригінальної картини Тімом Міллером і Раяном Рейнольдсом. Постановник покинув проект. Замість нього Fox зараз домовляється з одним з авторів «Джона Віка» - Девідом Літчем. В даний момент студія також шукає режисера для триквела.

До того ж, незважаючи на розчаровуючі збори «Апокаліпсису», Fox планує продовжити історію про Людей Ікс, але при цьому, як відзначають інсайдери, сага про мутантів піддасться «переналаштуванню». За сценарій і продюсування нового фільму знову відповідає Саймон Кінберг, який курирує франшизу з часів «Першого класу».

 
Кадр з фільму «Дедпул»

Сюжет нової частини розробляється з прицілом на те, що Джеймс МакЕвой, Майкл Фассбендер і Дженніфер Лоуренс повернуться до ролей Професора Ікс, Магнето і Містік відповідно. Втім, наскільки відомо, контракти акторів на поточний момент підійшли до кінця, і поки про подальше їх продовження мови не було. Режисер Браян Сінгер, який поставив в цілому чотири фільми епопеї, не займатиметься проектом.

The Hollywood Reporter, Slashfilm

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####