14
ЛИС
2016

Підтверджено! Майкл Кітон зіграє злодія в «Людині-павуку»

Зірка фільму «У центрі уваги» дійсно зіграла Стерв'ятника, як і передбачалося раніше.

Незважаючи на те, що ім'я Кітона давно вже впевнено фігурує в новинах у зв'язку з перезапуском «Людини-павука» (колишній Бетмен навіть сам обмовився про це в розмові з одним з американських видань), Marvel Studios тільки зараз офіційно підтвердила участь актора в своєму прийдешньому проекті.

 
На фото: Майкл Кітон

Про це повідомив керівник компанії Кевін Файгі в інтерв'ю Toronto Sun: «У нас є список акторів, яких ми б хотіли бачити в ролях лиходіїв, і більшість з них в найближчій перспективі з'являться на екрані. Кейт Бланшетт грає Хель в "Тор: Рагнарьок". Майкл Кітон в ролі Стерв'ятника в "Людині-павуку" - це щось. І, звичайно, ми покажемо Джоша Броліна в образі Таноса в картині "Месники: Війна нескінченності. Частина 1, - заявив Файгі.

Про те, що Кітон веде переговори про роль лиходія в перезапуску «Людини-павука», стало відомо в квітні 2016-го. Пізніше номінант на «Оскар» відмовився від участі в проекті, але потім передумав і все ж погодився.

 
Кадр з фільму «У центрі уваги»

В американських кінотеатрах Кітона можна буде побачити вже в грудні в кінобіографії «Засновник», спочатку стартує в обмеженому прокаті. Крім того, нещодавно актор закінчив зйомки в бойовику «Американський вбивця».

Toronto Sun

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####