15
ЛИС
2016

«Оскар» Джекі Чана, сценаристи фільму про Харлі Квінн

Радісний майстер: У Джекі Чана тепер є «Оскар»

У минулі вихідні Джекі Чан отримав почесний «Оскар» - за 56 років кар'єри, протягом якої актор знявся в парі сотень фільмів, отримав величезну кількість травм різного ступеня тяжкості і став одним з ветеранів кіноіндустрії. Їм-то і вручали премію Американської кіноакадемії. Том Хенкс передував вихід Чана на сцену і сказав, що заслуги актора «історично недостатньо представлені на "Оскарах"». 62-річний Чан розчулився і згадав, що свій перший «Оскар» побачив вдома у Сільвестра Сталлоне. Також кіноакадемія вручила почесні премії документалістові Фредеріку Вайсману, монтажеру Енн В. Коутс і кастинг-директору Лінну Сталмастеру.

The Guardian

 
На фото: Джекі Чан

Харлі Квінн буде не одна в своєму фільмі

Як з'ясувалося, бажання студії Warner зняти картину про Харлі Квінн з «Загону самогубців
» не втілиться в сольній картині про героїню коміксів. У фільмі з'являться ще кілька супергероїнь і суперзлодійок з всесвіту DC. Хто саме розділить місце на екрані з ексцентричною Харлі, яку зіграє Марго Роббі, поки не повідомляється. Сценарій напише Христина Ходсон, чиї роботи тричі потрапляли в знаменитий «Чорний список» кращих неспродюсованих сценаріїв. Ходсон написала також перезапуск «Утікача» для Warner і працювала над спін-оффом «Трансформерів» про автоботів Бамблбі.

The Wrap

 
Марго Роббі в образі Харлі Квінн

«Ігрик» придбав продюсера «Того, що біжить по лезу 2»

Шоураннером серіалу за коміксом «Ігрик: Останній чоловік» («Y: The Last Man») буде Майкл Грін. Зараз продюсер працює над серіалом «Американські боги», де ділить обов'язки шоураннер з Браяном Фуллером. Далі Грін займеться багатостраждальною екранізацією графічного роману «Ігрик: Останній чоловік». Кіноверсію проекту намагалися підняти з 2009 року, коли до проекту виявляв інтерес Шайя ЛаБаф. За сюжетом у 2002 році на Землі вимирають всі чоловіки, залишаються один Йорик Браун і його капуцин Амперсанд. Юнак вирушає на пошуки своєї коханої і стає об'єктом полювання з боку самих різних організацій.

ТНР

Канал ABC покаже «Нелюдыів» в IMAX

Студія Marvel переносить екранізацію коміксу «Нелюди» на малий екран. Раніше очікувалося, що про цих мутантів буде знято повнометражний фільм, проте в підсумку героїв перенесуть на малий екран. Втім, в кінотеатрах «Нелюди» все-таки побувають. ABC і Marvel планують показати два перших епізоди в залах IMAX. Прем'єра відбудеться влітку 2017 року, ну а сам серіал почнеться восени. Нелюди з'явилися в серіалі «Агенти Щ.И.Т.», а в коміксах герої об'єднувалися з різними персонажами Marvel - від Месників до Фантастичної четвірки - і билися з Магнето, Галактусом і Апокаліпсисом.

The Tracking Board

Джордж Клуні спродюсує фільм зі Скарлетт Йоханссон

Компанія Джорджа Клуні і Гранта Хеслова Smokehouse береться за продюсування трилера Tangerine. Це екранізація однойменного роману Христини Менган, права на який були придбані за 1,1 млн доларів. Дія розвивається в Марокко 1950-х. Еліс Шиплі (Скарлетт Йоханссон) збирається заміж, але її наречений раптово помирає. Через роки вона зустрічає свою колишню сусідку Люсі, після чого зникає новий чоловік Еліс. Героїня повинна зрозуміти, чи то її сусідка - небезпечна жінка, чи то їй все здається.

Deadline

 
На фото: Скарлетт Йоханссон

Йде кастинг в режисерський дебют Брі Ларсон

Лауреатка премії «Оскар» Брі Ларсон набирає акторів у свій перший фільм, який вона поставить як режисер. Семюел Л. Джексон, Джоан К'юсак і Бредлі Вітфорд знімуться в картині Ларсон «Магазин єдинорогів». Героїня переїжджає жити до батьків і отримує запрошення в магазин, де їй належить зрозуміти, що ж таке насправді доросле життя. Зйомки комедії вже почалися в Лос-Анджелесі.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####