18
ЛИС
2016

Продюсер «Оселі зла» візьметься за перезапуск «Ворона»

Новий «Ворон» знову підвіс в повітрі через зміну студії. Раніше відповідала за нього Relativity Media, яка передала права на перезапуск сторонній групі компаній.

Тепер виробництвом чергового фільму про повсталого з мертвих месника спільно займаються Davis Films, Highland Film Group і Electric Shadow. Ініціатором покупки прав у Relativity став глава Davis Films Семюел Хадіда, відомий по роботі над франшизами «Оселя зла» і «Сайлент Хілл».

 
На фото: Семюел Хадіда

Highland Film Group відповідатиме за продаж міжнародних прав на фільм.

Творець оригінального «Ворона» Едвард Р. Прессман як і раніше курирує проект.

«Я дуже схвильований співпрацею з цією талановитою командою і поверненням франшизи про Ворона до її коріння, щоб принести радість новому поколінню глядачів», - заявив Прессман.

Головну роль у перезапуску повинен був зіграти Джейсон Момоа Гра престолів», «Аквамен»), а режисерувати картину збирався Корін Харді. Поки немає офіційного підтвердження, чи вплинула зміна компаній на їх участь в прийдешньому фільмі.

 
На фото: Джейсон Момоа

Старт зйомок картини як і раніше намічений на початок 2017 року.

Спочатку «Ворон» - серія коміксів Джеймса О'Барра, екранізація яких вийшла в 1994-му. Фільм здобув успіх як у глядачів, так і у критиків. Але історія створення стрічки затьмарена трагедією: виконавець головної ролі Брендон Лі загинув на зйомках. Згодом вийшло ще кілька картин, присвячених Ворону.

 
Кадр з фільму «Ворон»

У 2008-му перезапуском франшизи про повсталого з мертвих месника Еріка Дрейвена збирався зайнятися Стівен Норрінгтон. Пізніше до ребуту «Ворона» в різний час студія Relativity підключала Ніка Кейва (як сценариста) і Хуана Карлоса Фреснадільо, а на головну роль розглядала кандидатури Марка Волберга, Бредлі Купера, Тома Хіддлстона і Джеймса МакЕвоя.

The Hollywood Reporter

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####