21
ЛИС
2016

Віллем Дефо зніметься в «Аквамені»

Актор з'явиться в епізоді «Ліги справедливості», але в «Аквамені» зіграє одну з важливих ролей.

Побувавши в коміксах Marvel, Віллем Дефо переходить до їх конкурентів. Актор, який зіграв Нормана Осборна у фільмі Сема Реймі «Людина-павук», розповів The Guardian, як ставиться до фільмів про супергероїв.

 
Кадр з фільму «Людина-павук»

Дефо вважає, що обидва фільми Warner стануть зовсім різним досвідом для нього. «Мій персонаж вперше з'являється в "Лізі справедливості". Його тільки представляють, щоб в "Аквамені" він став одним з головних героїв».

У цих фільмах Віллем Дефо грає Нуйдіса Вулка. На сторінках коміксів персонаж з'явився в 1967 році. Це головний вчений Атлантиди, якою править Аквамен. Вулка ще й важлива політична фігура. У коміксах він брав участь у всіх революційних змінах, через які проходила підводна країна.

Коли в 2011 році DC перезапустити лінійку своїх коміксів, Вулка став колишнім радником Атлантиди, що живуть в Норвегії. Він брав активну участь у відновленні Аквамена на троні Атлантиди, але яка саме доля уготована персонажу в фільмі Снайдера, поки не повідомляється.

 
Кадр з фільму «Людина-павук»

По суті, Дефо був присутній під час відродження екранізацій коміксів. Про них він говорить з явним інтересом: «Не дивлячись на весь розмах "Людини-павука", у Сема Реймі не було якоїсь певної формули. Думаю, що в "Лізі справедливості" Зак Снайдер намагається експериментувати з формулою. У нього абсолютно точно є свій погляд. Але "Людина-павук" був дуже особистим фільмом для Сема. Він дуже вірив в історію, вона була дорога йому. Здорово, що великий студійний фільм виявився настільки особистим. Звичайно, нічого ідеального не буває, але це хороший фільм».

The Guardian

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####