22
ЛИС
2016

Мати драконів виявилася у всесвіті «Зоряних воєн»

Емілія Кларк отримала роль в спін-оффі «Зоряних воєн» про молодого Хана Соло.

Разом з Емілією Кларк в фільм пробувалися Тесса Томпсон («Крід: Спадок Роккі Бальбоа»), Наомі Скотт («Могутні рейнджери»), Зої Кравіц («Дивергент»), Кірсі Клемонс («Наркотик»), Джессіка Хенвік («Гра престолів») і Адріа Архона («Нарко»).

 
Кадр з серіалу «Гра престолів»

Оскільки деталі сюжету тримаються в таємниці, кого саме зіграє Кларк, не повідомляється. З таким же успіхом вона може зіграти молодого Чубакку, жартує західна преса. Фанати франшизи вважають, що фільм буде присвячений знайомству Хана з вукі і тому, як Соло виграв «Тисячолітній сокіл» у Лендо Калріссіана в картковій грі.

У романах розширеного всесвіту «Зоряних воєн», випущених в 1990-х, у Хана був роман з дівчиною з Опору. На жаль, роман, приречений на сумну долю. Втім, після покупки студією Disney компанії Lucasfilm в 2012 році всі книжки і комікси розширеного всесвіту залишилися за бортом.

Емілія Кларк вже пробувала сили в фантастиці. Вона грала Сару Коннор в картині «Термінатор: Генезис». Однак прокат фільму звів нанівець всі спроби перезапустити франшизу.

 
Кадр з фільму «Термінатор: Генезс»

Хана Соло зіграє Олден Еренрайк, Лендо Калріссіана - Дональд Гловер. Автори сценарію і режисери фільму - Крістофер Міллер і Філ Лорд.

Зйомки спін-оффа про молодого Хана Соло почнуться в січні 2017 року.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Перклад: kinobox.in.ua
 
#####