01
ГРУ
2016

«Бунтар один» покаже один з кращих стартів року

Аналітики прогнозують для спін-оффу другий найкращий грудневий старт в історії США після «Пробудження сили».

Variety передрікає стрічці «Бунтар один» мінімум 130 млн доларів на старті, тоді як видання The Hollywood Reporter впевнене, що фільм Гарета Едвардса в силах дістатися до 150 мільйонів за вікенд.

 
Кадр з фільму «Бунтар один. Зоряні війни. Історія»

Більше 130 мільйонів на старті в США в 2016-му отримали п'ять стрічок: «Дедпул» (132,4 мільйона), «Загін самогубців» (133,7 мільйона), «У пошуках Дорі» (135,1 мільйона), «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» (166 мільйонів) і «Перший месник: Протистояння» (179,1 мільйона).

Сьомий епізод же «Зоряних воєн» зібрав рік тому 248 мільйонів за перші три дні - це найкращий дебют в історії американського прокату. Всього ж стрічка Джей Джей Абрамса зібрала 936,7 мільйона, а по світу - майже 2,1 мільярда доларів.

Студія Disney спочатку і не чекала, що «Бунтар один» зможе в повну міць потягатися з минулою частиною франшизи. На відміну від «Пробудження сили», тут немає старих і всім відомих персонажів, крім Дарта Вейдера.

 
Кадр з фільму «Бунтар один. Зоряні війни. Історія»

Продюсер Кетлін Кеннеді заявила, що головним джерелом натхнення для спін-оффу стали голлівудські пригодницькі стрічки про Другу світову.

Фільм розповідає про події, які передували четвертому епізоду «Зоряних воєн». Дізнавшись про те, що Імперія побудувала найдосконалішу бойову станцію, здатну знищувати цілі планети, Альянс повстанців збирає особливий загін під керівництвом колишньої злочинниці Джин Ерсоя, метою якого є креслення досконалої зброї Імперії.

Головні ролі в картині зіграли Фелісіті Джонс, Мадс Міккельсен, Бен Мендельсон, Форест Вітакер, Донні Йен, Дієго Луна, Алан Т'юдік і інші актори.

У світовому прокаті стрічка стартує 14 грудня 2016 року.

Variety, The Hollywood Reporter

 
Джерело: kinpoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####