06
ГРУ
2016

Емі Шумер перетвориться в Барбі заради фільму Sony

Одна з найпопулярніших американських комедійних актрис візьметься за роль Барбі в проекті студії Sony Pictures.

Початковий сценарій належить перу Хіларі ВінстонОднокурсники»), але очікується, що Шумер і її сестра Кім Карамел перероблять текст.

 
На фото: Емі Шумер

Фільм буде представляти собою історію в дусі «Сплеску», «Зачарованої» і «Великого». Головна героїня живе в чарівній країні Барбіленд, але пізніше виявляється вигнаною звідти через те, що вона недостатньо досконала, і починає жити в реальному світі.

Орієнтовна дата релізу фільму - літо 2018 року.

Волтер Ф. Паркс, Лорі МакДональд і Емі Паскаль займуться продюсуванням стрічки. У 2014-му Паркс і МакДональд були ініціаторами угоди Sony з Mattel, що володіє правами на Барбі. Лорен Абрахамс буде курирувати проект з боку Sony Pictures.

Емі Шумер прославилася як стендап-комік і зірка шоу «Всередині Емі Шумер». У 2015-му вона дебютувала у великому кіно стрічкою «Дівчина без комплексів», знятою Джаддом Апатоу.

 
Кадр з фільму «Дівчина без комплексів»

Крім того, актриса прикріплена до ще двох фільмів - поки що не названої комедії про відносини матері і дочки з Голді Хоун від Fox і до картини «Спасибі за вашу службу» від DreamWorks з Майлзом Теллером, зйомки якої завершилися не так давно.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####