13
ГРУ
2016

Аквамену знайшли злого зведеного брата

Патрік Вілсон отримав роль в блокбастері Джеймса Вана «Аквамен», де зіграє зведеного брата головного героя.
 
На фото: Патрік Вілсон

Орм Каррі, якого зіграє Патрік Вілсон, згідно одним коміксам виріс в тіні свого брата. Будучи сином батька Аквамена і звичайної жінки, Орм був звичайною людиною без надприродних сил. Будучи дрібним злочинцем, він і далі б вів своє звичайне життя, якби не напад амнезії.

Через кілька років в морі з'являється пірат Орм Маріус, який користується новітніми технологіями. Він нападає на кораблі, влаштовує природні катастрофи і вимагає викупу, погрожуючи руйнуваннями. Орм називає себе Володарем океану і вирішує узурпувати трон Аквамена.

За іншою версією, Орм - син мага Атла і смертної жінки. Відповідно до третьої версії (перезапущена в 2011 році лінійкакоміксів DC New 52), Орм - брат Аквамена по матері. Втім, це не заважає йому включитися в боротьбу за підводний трон.

Можна сказати, що ворожнеча Орма і Аквамена в чомусь нагадує відносини Локі і Тора, але, на відміну від Локі, Орм не володіє такою чарівністю і куди менш стриманий.

В останній раз Патріка Вілсона можна було побачити в горорі «Закляття 2: Енфілдська справа», яке знімав Джеймс Ван, який розробляє «Аквамена». Для актора комікси добре знайомі - він грав Філіна в екранізації графічного роману Алана Мура «Хранителі». Нещодавно актор озвучив американського президента у фільмі «Бетмен проти Супермена».

 
Кадр з фільму «Закляття 2: Енфілдська справа»

Аквамен у виконанні Джеймса Момоа дебютує на екрані в епізоді «Ліги справедливості», яка вийде 16 листопада 2017 року. «Аквамен» очікується в широкому прокаті восени 2018-го.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####