24
ЛЮТ
2015

Крістофер МакКуоррі відповідає на чутки про п'яту «Місію»

Крістофер МакКуоррі відповідає на чутки про п'яту «Місію»

Слух, що робота над зйомками фільму «Місія нездійсненна 5» зупинена запустив сайт The Hollywood Reporter. Мовляв, виробництво фільму в Лондоні зупинено на тиждень (а то і на довший термін), оскільки фінал картини не задовольняє її творців.

Режисерові було дано додатковий час, щоб опрацювати нову кінцівку, і МакКуоррі вдався до допомоги свого знайомого сценариста, чия особистість не розголошується. Загадковому автору не заплатять, а його ім'я буде відсутнє в титрах.

У студії Paramount пару років тому були неприємності, пов'язані з фіналом іншого дорогого бойовика. «Всесвітня війна Z» Марка Форстера з Бредом Піттом у підсумку отримала абсолютно інший третій акт замість знятого.

 
Бред Піт у фільмі «Всесвітня війна Z»

На минулих вихідних Кріс МакКуоррі написав у Twitter наступне: «Ми не закінчували зйомки, просто взяли тайм-аут, щоб нормально підготуватися до фіналу». Цей твіт потім був видалений. В принципі слова МакКуоррі не розходяться з інформацією THR, проте журнал натякав на наявність проблем, тоді як режисер стверджує, що мав місце всього лише на перерву для продовження роботи.

Далі Крістофер виклав фотографію з написом: «У прямому ефірі з майданчика зйомок фіналу місія нездійсненна 5 "невідомий сценарист" передає привіт THR, перш ніж перевести в готівку чек».

 

Далі режисер написав: «У майбутньому життя і спадщину кожної людини інтернет зуміє зруйнувати за 15 хвилин».
 

Нагадаємо, що «Місія нездійсненна 5» виходить в прокат вже 6 серпня 2016 на території України, а досі у фільма немає ні єдиного офіційного кадру, ні тизер-трейлера. Втім, у студії ще є час.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####