14
ГРУ
2016

Зак Снайдер візьме перерву від супергероїв

Режисер коміксу «Бетмен проти Супермена» зніме військовий трилер «Остання фотографія».

Закінчивши роботу над фільмом «Ліга справедливості», режисер Зак Снайдер займеться постановкою проекту, який задумав майже 10 років тому. У 2007 році Снайдер і сценарист Курт Джонстад заявили про запуск у виробництво картини «Остання фотографія» (The Last Photograph). Сценарій був заснований на оригінальній ідеї Снайдера.

 
На зйомках фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»

Військовий кореспондент (цю роль планували віддати Крістіану Бейлу) дивом виживає в Афганістані після нападу на групу американців. Колишній спецназівець (його повинен був грати Шон Пенн) приїжджає на місце події, щоб звільнити викрадену родичку. Журналіст погоджується допомогти знайти викрадачів в обмін на право публікації історії військового.

На різних стадіях розробки до проекту придивлялися Сергій Бодров і Нільс Арден Оплев, але в підсумку Зак Снайдер вирішив особисто знімати фільм. На сьогоднішній день актори, з якими раніше велися переговори, до картини не прикріплені.

 
На зйомках фільму «Ліга справедливості»

Світ коміксів DC не збирається зупинятися, після того як Снайдер випустить у світ першу частину «Ліги». Час, який режисер проведе за фільмом про Афганістан, пройде в роботі над блокбастером Бена Аффлека про Бетмена. Потім Снайдер повернеться до супергероїв і зніме продовження «Ліги».

THR

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####