27
ГРУ
2016

У «Дуже поганих матусь» з'явиться сиквел

Хітова комедія 2016 року доповнена не тільки спін-оффом, але і сиквелом.

Раніше продюсери заявляли, що у «Дуже поганих матусь
» не буде сиквела, так як «продовження в середньому збирають на 68% менше, ніж оригінали».
 
Кадр з фільму «Дуже погані матусі»

Однак тепер глава STX Entertainment Адам Фогельсон і креативний директор цієї компанії Орен Авів все ж офіційно анонсували другу частину комедії.

Назва майбутнього фільму - «Різдво дуже поганих матусь». Дата релізу - 3 листопада 2017 року. Зірки першої частини Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан повернуться до своїх ролей. Режисери оригіналу Джон Лукас і Скотт Мур займуться постановкою продовження.

У жовтні 2016-го STX оголосила про запуск в розробку спін-оффу «Дуже погані татусі». Він повинен вийти в прокат 14 липня 2017 року.

Фільм «Дуже погані матусі» від сценаристів «Похміль в Вегасі» Джона Лукаса і Скотта Мура розповідав про прекрасних дружин і чудових домогосподарок, які вирішують на якийсь час забути про свої обов'язки і піти в справжній відрив.

 
Кадр з фільму «Дуже погані матусі»

Для компанії STX «Дуже погані матусі» стали першим проектом, який зумів заробити в США більше 100 мільйонів доларів (всього ж по світу фільмом отримано 179 млн при бюджеті в 20 млн). Стрічка зуміла примножити дебютну касу (23 млн) майже в п'ять разів, перевершивши за цим показником навіть такий блокбастер, як «Зоотрополіс».

STX Entertainment

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####