25
ЛЮТ
2015

Джессіка Честейн приєдналася до «Мисливця»

Джессіка Честейн приєдналася до «Мисливця»

Актриса нещодавно закінчила роботу в фантастиці Рідлі Скотта «Марсіанин». Цього року її можна буде побачити в хоррорі Гільєрмо дель Торо «Багряний пік». Кого саме вона зіграє у фільмі «Мисливець», поки не повідомляється.

Френк Дарабонт спочатку збирався ставити картину, але режисер «Втечі з Шоушенка» вибув з проекту через творчі розбіжності. Його місце зайняв Седрік Ніколя-Троян, номінант на «Оскар» за спецефекти фільму «Білосніжка та мисливець».

 
Кріс Хемсворт у фільмі «Білосніжка та мисливець»

За сюжетом Ерік (Кріс Хемсворт) вирушає на пошуки чарівного дзеркала, яке було вкрадено з замку королеви Равенни (Шарліз Терон), і стикається не тільки зі своїм минулим, але і з розгніваною Сніговою королевою (Емілі Блант, останній раз актрису можна було побачити у фільмах «У темному-темному лісі» та «На межі майбутнього»). Нагадаємо, що Хемсворта і Терон ви могли вже побачити у фільмі «Білосніжка та мисливець».
 
Шарліз Терон у фільмі «Білосніжка та мисливець»

Контракт з Блант недавно був підписаний, а про повернення Терон в ролі злої королеви стало відомо ще якийсь час тому. Також з першого фільму повернеться Нік Фрост, який грав одного з гномів.
 
Емілі Блант у фільмі «На межі майбутнього»

Студія Universal має намір випустити «Мисливця» на екрани в квітні 2016 року.
 
Джерело: kinopoisk,ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####