25
ЛЮТ
2015

«Лего. Фільм 2» обзавівся новим режисером

«Лего. Фільм 2» обзавівся новим режисером

Ставити продовження анімаційного проекту «Лего. Фільм» буде дебютант Роб Шраб. По правді кажучи, він не такий вже і дебютант. На його рахунку робота над такими серіалами, як «Однокурсники», «Парки і зони відпочинку» і «Проект Мінді». Але у велике кіно Роб виходить вперше.

На фото: Роб Шраб
 
Нагадаємо, що «Лего. Фільм» вийшов в лютому 2014 року, обійшовся студії Warner в 60 мільйонів доларів і зібрав у світовому прокаті 464 млн. Картина не була номінована на «Оскар», що викликало негативну реакцію критиків і глядачів.

Режисери першої частини Філ Лорд і Крістофер Міллер з радістю попрацюють з Робом Шрабом. «Він геній комедії і спец по візуальним рішенням, - кажуть вони. - Ми полювали за ним кілька років. Він працює більше всіх, а його естетика вкупі з почуттям гумору додадуть проекту унікальний голос. Усі, хто з ним знайомий, б'ють себе по лобі зі словами "Ну, звичайно!"».

 
Кадр з мультфільму «Лего. Фільм»

Нагадаємо, що Лорд і Міллер також продюсирують спін-офф мультфільму, складеного з данського конструктора, де головним героєм стане Бетмен. Ставити картину буде Кріс МакКей, що працював над серіалом «Робоцип».

«Лего. Фільм 2» вийде в травні 2018 року. Світова прем'єра анімації «Лего. Фільм: Бетмен» призначена на лютий 2017-го.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####