11
СІЧ
2017

Брати Коен вперше знімуть серіал

Компанія Annapurna Television об'єдналася з Ітаном Коеном і Джоелом Коеном для розробки вестерну, дія якого буде розвиватися на Дикому Заході.
 
На фото: Ітан Коен та Джоел Коен

Міні-серіал під назвою «Балада про Бастера Скраггса» (The Ballad of Buster Scruggs) буде вестерном, в якому переплетуться шість різних сюжетних ліній. Для братів цей жанр знайомий - вони зняли ремейк вестерна «Залізна хватка», який номінувався на 10 премій «Оскар».

Відповідно до джерел, близьких до проекту, розмах «Балади» виявився занадто великим, щоб зняти з задуманої братами історії повнометражний фільм. На жаль, сюжет поки не розголошується.

Таким чином, брати Коен виявляються в хорошій компанії кінорежисерів, які перейшли на телебачення. Вуді Аллен зняв серіал для Amazon Studios, Стівен Содерберг працював над «Лікарнею Никербокер», Джей Джей Абрамс збирається знімати серіал з Меріл Стріп, а Девід О. Расселл зараз працює над серіалом з Джуліанною Мур і Робертом Де Ніро.

Нещодавно брати взялися за написання сценарію для картини «Темна мережа», яку продюсує Пітер Чернін. Це проект про інтернет-ринок «Шовковий шлях», що знаходиться в розробці вже чотири роки.

 
Кадр з фільму «Аве, Цезар!»

У цьому році на екрани вийде кримінальна комедія Джорджа Клуні «Субурбікон», сценарій якої написали брати Коен. Їх останній фільм, комедія «Аве, Цезар!», яка рік тому відкривала Берлінський кінофестиваль.
 
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####