12
СІЧ
2017

Пітер Дінклейдж може зіграти в прийдешніх «Месниках»

Зірка «Гри престолів» веде переговори про участь в обох частинах дилогії «Месники: Війна нескінченності» від Marvel Studios.

Поки невідомо, яка роль дістанеться акторові, але уточнюється, що вона вважається однією з ключових в сюжеті. Вже є припущення, що це буде лиходій МОДОК.

 
Кадр з серіалу «Гра престолів»

«Війна нескінченності» буде розділена на дві різні картини, зйомки яких пройдуть один за одним. При успішному завершенні переговорів очікується, що Пітер Дінклейдж з'явиться в обох фільмах.

Раніше Дінклейдж вже знімався в проекті, що має відношення до героїв коміксів того ж видавництва («Люди Ікс: Дні минулого майбутнього»), однак це буде його перша поява в кіновсесвіті Marvel Studios.

Як повідомляє Variety, основні зйомки сьомого сезону
«Гри престолів» вже завершилися. Так як виробництво серіалу, останній сезон якого вийде в 2018-му, зараз проходить в основному в осінній період, то тому в розкладі Дінклейджа з'явилося вільне місце, яке він заповнив участю в «Месниках». Зйомки супергеройського фільму повинні початися на початок літа 2017 року.
 
Кадр з фільму «Месники: Ера Альтрона»

Перша частина «Війни нескінченності» стартує в українському прокаті 3 травня 2018 року. На посаді режисера Джосса Відона, який займався двома попередніми стрічками про Месників, змінили брати Руссо, відповідальні за фільми про Капітана Америка.

Серед останніх кіноробіт Пітера Дінклейджа є комедія «Леді Бос» з Мелісою МакКарті.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####