12
СІЧ
2017

Вілла Сміта і Тома Хенкса покликали в «Дамбо»

Актори можуть взяти участь в новому спільному проекті Disney і Тіма Бертона.

Віллу Сміту запропонували образ батька сімейства. У цирку він бачить добродушного слона Дамбо, з яким у героя зав'язується дружба.

 
На фото: Вілл Сміт

Як повідомляють інсайдери, Том Хенкс, в свою чергу, веде переговори про роль лиходія. Правда, на відміну від новини про Сміта, можливу участь Хенкса в проекті поки офіційно не підтверджено.

 
На фото: Том Хенкс

Якщо Сміт погодиться, то у нього може виникнути проблема з робочим графіком. Адже зйомки і «Дамбо», і триквела «Поганих хлопців», до якого вже приписана зірка, починаються майже одночасно.

Як вважає Variety, в такому випадку накладення графіків позначиться не на «Дамбо», а саме на «Поганих хлопцях 3», чий вихід може бути відкладений.

«Дамбо» - черговий фільм Disney, заснований на історіях з класичного анімаційного каталогу студії. Серед попередніх йому стрічок - «Аліса в країні чудес» з сиквелом, «Чаклунка», «Попелюшка» та «Книга джунглів». Скоро до них приєднаються «Красуня і чудовисько» з Еммою Вотсон. Також ведуться роботи над ігровими версіями «Аладдіна» і «Короля Лева».

 
Кадр з мультфільму «Дамбо»

Тім Бертон вже співпрацював з Disney в «Алісі в країні чудес», що вийшла в 2010-му. Сценарій «Дамбо» написав Ерен Крюгер. Він же разом Джастіном Спрінгером, які працювали над сиквелом «Трону» і фантастикою «Світ забуття», займається продюсуванням проекту. Фільм буде представляти собою ігрове кіно з елементами комп'ютерної анімації.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####