13
СІЧ
2017

Джеймс Корде приєднався до подруг Оушена

Британський актор і телеведучий влився в число учасників спін-оффу авантюристичної франшизи.

За сюжетом група жінок здійснює хитромудре пограбування в Нью-Йорку. Корде грає страхового слідчого, який підозрює головних героїнь у злочині.

 
На фото: Джеймс Корден

Крім того, на знімальному майданчику стрічки була помічена Кеті Холмс. Раніше про участь актриси у фільмі нічого не повідомлялося. Деталі її образу невідомі.

Ключові ролі в картині «Вісім подруг Оушена» Гері Росса виконують Сандра Буллок, Кейт Бланшетт і Енн Хетевей. Також у фільмі задіяні Ріанна, Хелена Бонем КартерМінді Кейлінг, Аквафін і Сара Полсон. Образ головного лиходія втілить Деміен Льюїс.

Британець Корде грав в таких серіалах, як «Гевін і Стейсі», «Не ті хлопці» і «Доктор Хто». Його можна було бачити у фільмах «Все або нічого» Майка Лі, «Почати знову» Джона Карні, «У темному-темному лісі» Роба Маршалла і «Любителі історії» Ніколаса Хайтнера. Крім того, він брав участь в озвучуванні анімаційної стрічки «Тролі».

 
Зйомки фільму «Вісім подруг Оушена»

З 2015 року артист веде вечірнє шоу на каналі CBS, де він змінив Крейга Фергюсона. Однією з найпопулярніших рубрик проекту вважається «Караоке в машині», в якій Корде разом із зірками їздить в автомобілі, жартує і співає пісні.

Фільм «Вісім подруг Оушена» вийде в український прокат 7 червня 2018 року.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####