13
СІЧ
2017

Г'ю Лорі і Рейф Файнс знімуться в комедії «Холмс і Ватсон»

Чи не «Шерлоком» єдиним. Поки в телеефірі йде четвертий сезон британського серіалу з Камбербетчем, повнометражна комедія «Холмс і Ватсон» набирає акторів. Днями до проекту приєдналися Рейф Файнс і зірка «Доктора Хауса» Г'ю Лорі, повідомляє Empire.
 
Г'ю Лорі у серіалі «Доктор Хаус»

Ні, Лорі і Файнс не зіграють Шерлока і Джона. Головні ролі у фільмі вже закріплені за Віллом Ферреллом і Джоном Сі Райлі, які і складуть культовий дует. Також в комедії зайняті Келлі Макдональд як місіс Хадсон, Роб Брайдон як інспектор Лестрейд, Ребекка Холл в ролі доктора Грейс Харт і Лорен Лапкус в образі Міллі, молодої жінки, яка може похвалитися розумом майже настільки ж гострим, як і у самого Холмса.

Що за партії дісталися Файнсу і Лорі, поки не уточнюється. Першому західні журналісти приписують роль головного антагоніста Моріарті. Другому підійшов би образ Лестрейда, але ця вакансія вже зайнята.

 
Рейф Файнс у фільмі «Готель "Гранд Будапешт"»

Сценарій належить Етану Коену, який працював над «Громом у тропіках» і третіми «Людьми в чорному». Він же займеться постановкою. Зйомки повинні стартувати незабаром в Лондоні.

Рейф Файнс останній раз з'являвся на великому екрані в сатирі братів Коенів «Аве, Цезар!». Г'ю Лорі недавно отримав «Золотий глобус» за роль поганого хлопця в шпигунському міні-серіалі «Нічний адміністратор».

 
Джерело: okino.ua
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####