13
СІЧ
2017

Хто напише сценарій до перезапуску «Зеленого Ліхтаря»?

Девід С. Гоєр разом з Джастіном Б. Родсом займеться сценарієм нового фільму з супергеройського всесвіту DC.

Продюсувати проект «Корпус Зелених Ліхтарів» будуть Гоєр, Джеф Джонс і Джон Берг. Майбутня картина описується як «"Смертельна зброя" в космосі». Головними героями стануть два Зелених Ліхтаря з Землі? Хел Джордан і Джон Стюарт.

 
Кадр з фільму «Зелений Ліхтар»

Хела Джордана у виконанні Раяна Рейнольдса можна було побачити в попередній спробі Warner Bros. перенести на екрани історію Зеленого Ліхтаря, здійсненої Мартіном Кемпбеллом. Фільм, що вийшов в 2011 році, зібрав в світовому прокаті 231 мільйон при бюджеті в 200 мільйонів.

Невідомо, чи повернеться актор в продовженні «Зеленого Ліхтаря». Після виходу «Дедпула» кар'єра Рейнольдса знову пішла в гору, і тепер він міцно пов'язаний з цією франшизою, яку продюсери планують розвинути до трилогії.

Девід С. Гоєр відомий роботою над трилогією про Блейда і співпрацею з Крістофером Ноланом в картинах про Бетмена. Він же писав сценарій до фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» і продумував сюжет «Людини зі сталі». Джастін Б. Родс недавно склав текст для ремейка «Фантастичної подорожі», чиєю постановкою збирається зайнятися Гільєрмо дель Торо.

 
Кадр з фільму «Зелений Ліхтар»

Передбачувана дата релізу «Корпусу Зелених Ліхтарів» - 19 червеня 2020 року.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####