16
СІЧ
2017

«Месники 3» можуть стати найдорожчим фільмом в історії

Новий марвелівський блокбастер «Месники: Війна нескінченності» повинен стати наймасштабнішим і амбітним кросовером з усіх коли-небудь знятих, пише Digital Spy.

У фільмі зустрінеться колосальна кількість супергероїв, а фанати насолодяться гримучим коктейлем з усіх колишніх агентів ЩИТа, Вартових галактики, Доктора Стренджа, Людини-павука і Людини-мурахи. Плюс додадуться персонажі, у яких поки що не було власних сольників: Чорна пантера і Капітан Марвел. Природно, такий претензійний підхід зажадає значних грошових коштів.

 
Супергерої Marvel

У статті, опублікованій в The Daily Record, йдеться, що виробничий бюджет «Війни нескінченності» може досягти 400 мільйонів доларів. Поточний рекорд на звання найдорожчого фільму в історії належить «Піратам Карибського моря: На дивних берегах», що вийшли в 2011 році. На їх виробництво було витрачено 378,5 мільйона доларів.

Таке припущення є цілком правдоподібним: «Месники: Ера Альтрона» були зняті за 279.9 мільйона, а це третій результат в списку найдорожчих картин всіх часів (на другій сходинці знаходяться «Пірати Карибського моря: На краю світу»).

За словами братів Руссо, постановників «Війни нескінченності», в кадрі з'являться 67 персонажів коміксів. А ось чи вдалося режисерам впоратися з усім цим натовпом, дізнаємося 3 травня 2018 року, коли треті «Месники» вийдуть в український прокат.

 
Джерело: okino.ua
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####