16
СІЧ
2017

Керрі Фішер не будуть воскрешати цифровим способом

Студія Lucasfilm відповіла на чутки про повернення генерала Леї в дев'ятому епізоді «Зоряних воєн».

Після смерті Керрі Фішер стало відомо, що актриса відзнялась у всіх сценах восьмого епізоду «Зоряних воєн», серед яких зустріч з Люком Скайвокером і конфронтація з Кайло Реном. Однак на початку січня пішли розмови про те, що роль Леї в дев'ятому епізоді була набагато більшою.

 
Керрі Фішер в образі генерала Леї

Режисер Колін Треворроу повинен був прибути в Лос-Анджелес, щоб взяти участь в переговорах з главою Lucasfilm Кетлін Кеннеді щодо подальшої долі дев'ятого епізоду, який він незабаром почне знімати. Швидше за все, Треворроу доведеться переписати сценарій, як і Раяну Джонсону довелося багато чого змінити в своєму тексті восьмого епізоду (він приступив до написання сценарію, працюючи з ранніми версіями «Пробудження сили», які згодом зазнали сильних змін).

Тоді ж пішли чутки про можливе цифрове воскресіння Фішер. Рівно таким же чином студія повернула Пітера Кушинга в фільм «Бунтар один». На цьому у студії увірвався терпець, і з'явилася офіційна заява.

«Зазвичай ми не відповідаємо на домисли фанатів і преси, але хотілося б спростувати один поширений слух, - йдеться в зверненні студії Lucasfilm. - Хочемо переконати наших шанувальників, що Lucasfilm не планує цифрове воскресіння принцеси або генерала Органи, яку зіграла Керрі Фішер».

 
Кадр з фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

Також студія зазначила, що Керрі Фішер завжди буде частиною сім'ї Lucasfilm: «Ми досі оплакуємо її втрату».

THR, Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####