26
ЛЮТ
2015

Disney перезапустить «Качині історії»

Disney перезапустить «Качині історії»

«Качині історії» йшли в США впродовж трьох сезонів і налічують 100 епізодів. В основі лежать комікси Карла Баркса про пригоди дядечка Скруджа, найбагатшого селезня у світі, і його племінників. Скрудж пояснює свій успіх тим, що був розумніший з найрозумніших і наполегливішим найзатятіших. Однак, незважаючи на свою жорстку ділову хватку і скупість, Скрудж піклується про свою сім'ю.
 
Кадр з мультфільму «Качині історії»

Світова прем'єра серіалу відбулася 18 вересня 1987 року, у вигляді телевізійного фільму під назвою «Скарби золотих сонць», згодом цей фільм розділили на п'ять пілотних серій. Заключна сота серія серіалу вийшла в ефір 11 березня 1990 року. А 3 серпня 1990 року в кінотеатрах США вийшов повнометражний мультфільм «Качині історії». Українською мовою мультсеріал дублювали на офіційне замовлення Disney Character Voices International у 2012 році, через 25 років після оригінальної трансляції. Прем'єра відбулася 28 травня 2012 о 14:35 на "Новому каналі".
 
Кадр з мультфільму «Качині історії»

Серед інших персонажів серіалу були дворецький Скруджа Дакворт, няня місіс Кряква, її внучка Пір'їнка Вандеркряк, розсіяний винахідник Гвинт Недокрут, магніт для неприємностей і льотчик Форсаж МакКряк. З негативних персонажів відрізнялися собача сімейка брати Барбоси, головний конкурент Скруджа Хапун Дерихвіст та відьма-качка Магіка фон Чварен.

Залишається тільки сподівається, що новий серіал подарує енергію і пригодницький дух оригіналу новому поколінню глядачів.

Нові «Качині історії» стартують в 2017 році.

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####