18
СІЧ
2017

Том Харді не втратив інтерес до «Шаленого Макса»

Актор заявив, що з нетерпінням чекає нового дзвінка від продюсерів фільму.

Том Харді зіграв одну з провідних ролей у фільмі «Шалений Макс: Дорога гніву». Стрічка показала неоднозначні результати в прокаті, тому питання про сиквел на студії Warner Bros. підвіс в повітрі, але іноді все ж подає ознаки життя.

 
На фото: Том Харді

«Я дуже хочу дізнатися, чим все закінчиться. У "Макса" своя міфологія, в якій міститься велика кількість історій. Що класно у Джорджі Міллера, так це те, що він зробив окремі саги і про Макса, і про Фуріозу, перед ним стоїть вибір - на якій зосередиться. Я просто чекаю дзвінка, на кшталт такого: "Дуже добре, давайте надягайте свої шкіряні костюми, повертайтеся на майданчик, зробимо ще фільм". Причому чекаю з нетерпінням. <...> Я підписав контракт на три картини. Питання тільки в термінах. Не впевнений, називається сиквел "Пустка" або ще якось, бо ніколи не знаєш напевно. Назви-то змінюються весь час. Але безумовно ще один фільм про Макса перебуває в режимі очікування», - сказала зірка «Легенди Г'ю Гласса» під час інтерв'ю виданню Collider.

Також Харді дуже високо відгукнувся про творця франшизи Джорджа Міллера: «Я люблю працювати з ним. І міфологія, яку він придумав, дуже глибока. Завжди приємно зніматися у художника або ж талановитого кінематографіста. А він поєднує в собі обидві якості», - продовжив актор.

 
Кадр з фільму «Шалений Макс: Дорога гніву»

Також в іншій бесіді з журналістом видання The Daily Beast Харді підтвердив, що зацікавлений в ролі Джеймса Бонда (до неї, як відомо сильно охолола нинішня зірка бондіани Деніел Крейг). Він зробив це, коли не без іронії відмовився відповідати на таке запитання, пославшись на те, що серед акторів побутує повір'я, що відноситься до образу агента 007 «Коли ти починаєш десь обговорювати цю роль, то автоматично вибуваєш з гри. Так що не можу нічого прокоментувати».

Collider, The Guardian

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####