18
СІЧ
2017

Емма Вотсон могла зіграти іншу діснеївську принцесу

Зовсім скоро ми побачимо Емму Вотсон в діснеївському мюзиклі «Красуня і чудовисько», де їй дісталася роль Белль. А поки дізнаємося, чому актриса свого часу відхилила образ іншої діснеївської принцеси - Попелюшки.

В інтерв'ю Total Film Вотсон згадала, як отримала пропозицію зіграти головну роль в ігровій версії «Попелюшки» (згодом ця партія разом із кришталевою туфелькою дісталася Лілі Джеймс).

 
Емма Вотсон в образі Белль

«У той час як я відхилила роль Попелюшки, я вже знала, що студія збирається знімати "Красуню і чудовисько". І коли мені запропонували зіграти Белль, я відразу зрозуміла, що ця героїня мені куди ближче... На відміну від покірної Попелюшки в Белль відчувається дух незалежності і непокори. Їй вдається зберегти цілісність і власний погляд на речі», - пояснила актриса.

Також Вотсон додала, що погодилася на участь в проекті лише після того, як режисер Білл Кондон дав добро на її безпосередню залученість в створення характеру Белль. Тобто, за словами Емми, вона активно вносила свої пропозиції і давала поради, якою саме має бути її героїня.

 
Кадр з фільму «Красуня і чудовисько»

Раніше Вотсон зазначила, що її Белль буде відрізнятися від класичної діснеївської красуні, зокрема, духом фемінізму.

Нагадаємо, що казковий мюзикл «Красуня і чудовисько» виходить в український прокат 16 березня.

 
Джерело: okino.ua
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####