18
СІЧ
2017

Марго Роббі «набрала» кілька кілограмів для нової стрічки

26-річна Марго Роббі, яка визнана однією з найсексуальніших жінок в світі, до невпізнання змінилася для нової ролі.
 
На фото: Марго Роббі

У біографічній картині, що отримала назву «Я, Тоня», буде розказана історія американської фігуристки Тоні Хардінг, пов'язана з нападом на її суперницю Ненсі Керріган, який трапився в 1994 році. Для зйомок, які почалися зовсім недавно, Роббі довелося злегка поправитись: правда, актриса не ризикнула змінюватися занадто кардинально.

На фотографіях, опублікованих в Мережі порталом TMZ, видно, що Марго Роббі для повноцінного перетворення довелося скористатися спеціальними накладками на тіло - так актрисі «наростили» м'язову масу. Щоб зовні ще більше схожим на Тоню Хардінг, актриса одягла перуку, що імітує не надто доглянуте волосся.

 

Фотографії зі зйомок викликали в інтернеті бурхливу дискусію: шанувальники сперечаються, чи реальна «нова» версія фігури Марго Роббі або це все-таки художній грим? Найімовірніше, художній грим, тому що на фото, розміщеному в Інстаграмі актриси чотири дні тому, зі спини Роббі виглядає все так же спокусливо, як і раніше.
 

Більш того, 10 січня 2017 року Роббі відвідала захід косметичної марки Marie Claire, який пройшов в Лос-Анджелесі. По знімках можна зробити висновок про те, що актриса, дійсно, набрала 2-3 кілограми, але не більше - змінюватися для нової ролі занадто сильно дівчина не наважилася.
 

Героїня Марго Роббі у фільмі «Я, Тоня», який вийде на екрани в 2018 році, в подробицях розповість про скандал, в якому була замішана знаменита американська фігуристка Тоня Хардінг. У 1994 році її колишній чоловік Джефф Гіллоулі разом з Шоном Екардт (охоронцем Тоні), підмовили молоду людину Шейна Стентома напасти на суперницю спортсменки - Ненсі Керріган. Стент повинен був зламати їй праву ногу, але результатом удару, який він завдав їй поліцейською палицею, став лише великий забій. Після початих розглядів, Асоціація фігурного катання США і Національний Олімпійський комітет США виключили Хардінг зі збірної країни, а також наклали на неї довічну дискваліфікацію - з цього моменту фігуристка не могла брати участь ні в яких змаганнях, а також працювати тренером.
 
Тоня Хардінг на Олімпійських іграх 1994 році

Марго Роббі, на момент написання матеріалу, зіграла в 14 повнометражних фільмах і серіалах. У 2015 році Британська кіноакадемія номінувала її на премію BAFTA в категорії «Висхідна зірка».
 
Джерело: filmpro.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####