26
ЛЮТ
2015

Леді Гага зніметься в «Американській історії жахів»

Леді Гага зніметься в «Американській історії жахів»

Антологія жахів каналу FX існує з 2011 року. Творці серіалу Райан Мерфі і Бред Фалчук ​​присвячують кожен сезон окремому сюжету. По суті, «Американська історія жахів» - кілька міні-серіалів, які об'єднує акторський склад.

«Будинок-вбивця», «Психушка», «Шабаш», «Цирк виродків» - такі назви чотирьох сезонів «Історії». Дія розвивається в самий різний час - від наших днів до 60-х і 50-х років минулого сторіччя.

Джессіка Ленг, що грала у всіх чотирьох сезонах, отримала за свою роботу премії «Еммі», «Золотий глобус» і приз Гільдії акторів. Ленг грала самих різних персонажів - від черниці до відьми і глави пересувного цирку. В останні сезони виділялася Кеті Бейтс, яка отримала «Еммі» за роль садистки-рабовладниці з «шабашу» і була номінована на «Золотий глобус» за роль бородатої жінки в «Цирку виродків».

 
На фото: Джессіка Ленг

За словами Мерфі, в четвертому сезоні були розкидані натяки на п'ятий, який певним чином з'єднає всі попередні частини серіалу.

Кого саме зіграє Леді Гага в «Американській історії жахів», поки не розголошується. Але співачка опублікувала в Twitter пост з невеликим роликом і призовним написом «Замовляйте номери».

 

Леді Гага, вона ж Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта, дебютувала на великому екрані у фільмі Роберта Родрігеса «Мачете вбиває». Також її можна було бачити в його ж стрічці «Місто гріхів 2».
 
Леді Гага у фільмі «Місто гріхів 2»

П'ятий сезон «Американської історії жахів» стартує в жовтні цього року.

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####