20
СІЧ
2017

Двейну Джонсону виділили окремий фільм за коміксом

Раніше повідомлялося, що Двейн Джонсон зіграє суперлиходія Чорного Адама, але тільки тепер він зробить це в окремому фільмі.
 
На фото: двейн Джонсон

Джонсон був прикріплений до ролі Чорного Адама з 2008 року, коли в розробку запустили фільм за коміксами DC «Шазам». Очікувалося, що актор зіграє антагоніста, тобто, по суті, виявиться на других ролях. Йшов час, і Двейн Джонсон став однією з головних голлівудських зірок. Студія New Line Cinema і DC Entertainment подумали і прийшли до висновку, що герою Джонсона потрібен окремий фільм.

Минулого тижня один з босів DC Entertainment, Джеф Джонс (він же автор коміксів), і Двейн Джонсон провели зустріч, на якій вирішили переконфигурувати кіно про Шазама.

 

Чорний Адам - ​​один з улюблених персонажів Джонсона. Вперше цей образ з'явився в 1945 році на сторінках The Marvel Family видавництва Fawcett Comics, а в 1970-х його нова версія була впроваджена в рамках серії «Шазам». Спочатку Чорний Адам описувався як давньоєгипетський попередник супергероя, який зазнав поразки від руки протагоніста і кинув тому виклик. Час від часу персонаж виступав противником Супермена. На початку нульових Адама знову переробили, перетворивши в антигероя, який прагне очистити своє ім'я.


Чорний Адам в коміксах

Згідно сюжетів коміксів Джеффа Джонса, зараз Адам, незважаючи на свою злодійську сутність, зайнятий важливою і праведною справою: він бореться з ворогами, які намагаються поневолити його народ.

На сьогоднішній день у «Чорного Адама» немає ні сценариста, ні режисера, але студія має намір запустити проект в розробку максимально швидко.


The Hollywood Reporter

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####