20
СІЧ
2017

Енн Хетевей потрапила в ремейк «Відчайдушних шахраїв»

Актриса приєднається до Ребел Вілсон в комедії «Бридкі тітки» («Nasty Women»).
 
На фото: Енн Хетевей

Студія MGM веде переговори з Енн Хетевей щодо участі актриси у ремейку комедії «Відчайдушні шахраї». Картина, випущена в 1988 році, отримала дуже теплий прийом у глядачів.

Режисер Френк Оз зняв комедію про двох аферистів (їх грали Майкл Кейн і Стів Мартін), які наживаються на багатих вдовах, але обламують зуби об якусь, здавалося б, нешкідливу американку. Фільм Оза, в свою чергу, був ремейком комедії 1964 року «Казка на ніч». У ній знімалися Марлон Брандо і Девід Нівен. За сюжетом два альфонса починають змагання, в якому на кону стоїть право підгортати курортне містечко на Рив'єрі.

 
Кадр з фільму «Відчайдушні шахраї»

Сценарій нової версії студія доручила Жаклін Шеффер, постановниці фільму «Таймер». В її версії шахраї будуть жіночої статі. Одна з дівчат зіграє аферистку високого класу, інша - шахрайку простішу. MGM вже затвердила на одну з ролей австралійську актрису Ребел Вілсон, відому по франшизі «Ідеальний голос».
 
На фото: Ребел Вілсон

Згідно з сюжетом ремейка двом аферисткам належить спокусити наївного, але дуже багатого технічного генія, щоб заволодіти його станом.

Американські глядачі в новій назві прочитають відсилання до слів Дональда Трампа про Гілларі Клінтон. Обраний президент США ще під час дебатів назвав свою суперницю «бридкою тіткою».

Енн Хетевей прикріплена до іншого проекту за сценарієм Шеффер, до фантастики The Shower. Зараз актриса знімається в жіночій версії авантюрного трилера «Одинадцять друзів Оушена».

Джерело: kinopoisk.ru
переклад: kinobox.in.ua
 
#####