23
СІЧ
2017

Фільм по грі «Дивізіон» зніме Стівен Гейган

Сценарист драми «Трафік», який зняв політичний трилер «Сиріана», займеться картиною за участю Джессіки Честейн і Джейка Джилленхола.

Стівен Гейган став відомий в світі кіно завдяки своїм сценаріям. На його рахунку премія «Оскар» за адаптацію «Трафіку» і номінація за «Сиріану». Гейган дебютував у режисурі трилером «Покинута» в 2002 році, а його нова робота, пригодницький трилер «Золото», вийде в Україні 2 березня.

 
На фото: Стівен Гейган

Розробкою «Дивізіону» займається компанія Ubisoft Motion Pictures, створена на базі французького виробника ігор, щоб займатися екранізаціями своїх робіт. Першим досвідом став фільм «Assassin's Creed: Кредо вбивці», чиї справи в прокаті поки не дуже-то гарні (всього 188 мільйонів в світі). Втім, як відомо, збори в даному випадку не дуже-то і важливі для компанії.

За сюжетом фільму загін спеціального призначення, куди входять добре навчені агенти, повинні з'ясувати джерело спалаху пандемії вірусу в Нью-Йорку майбутнього. Джейк Джилленхол не тільки грає головну роль, а й продюсує картину.

 
«Дивізіон»

Прикріпивши режисера до проекту, Ubisoft буде продавати його студіям. Рівно так само Fox свого часу зважилася прокатувати «Assassin's Creed: Кредо вбивці».

Стівен Гейган радий можливості попрацювати з Ubisoft Motion Pictures. Режисер каже: «Це чудові хлопці, дуже творчі і здатні ризикувати. Гра була дуже успішною - багато в чому завдяки створеним в ній візуальним пейзажам, за бачення постапокаліптичного Манхеттена».

 

«Дивізіон» іноді піддавався критиці з боку геймерів за відсутність різноманітності геймплея, проблеми з графікою і невідповідність самого початку розрекламованого продукту.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####