23
СІЧ
2017

Чутка тижня: Том Круз зніметься в «Зеленому Ліхтарі»

DC Entertainment розглядає шістьох акторів на головну роль у перезапуску екранізації коміксу «Зелений Ліхтар».
 
Зелений Ліхтар в коміксах

Як і очікувалося, Warner і DC Entertainment прискорюються в роботі над новою версією «Зеленого Ліхтаря». Кілька днів тому перезапуск під назвою «Корпус Зелених Ліхтарів» обзавівся сценаристами, а тепер по Голлівуду ходить список акторів, яких збираються запрошувати на головну роль. Шістка претендентів така:
  1. Том Круз;
  2. Джоел МакХейл;
  3. Бредлі Купер;
  4. Армі Хаммер;
  5. Джейк Джилленхол;
  6. Раян Рейнольдс.
Мабуть, самим дивним є включення в шістку Рейнольдса. Актор вже грав супергероя в фільмі «Зелений Ліхтар» 2011 року. Картина, на жаль, показала себе погано, так що продовження так і не було. Актор зараз грає іншого, куди більш підходящого для нього супергероя - балакучого найманця Дедпула.

Підбір акторів знаходиться на дуже ранній стадії, так що список може зазнати багато змін.

Том Круз раніше ніколи не грав супергероїв, незважаючи на те що у нього в фільмографії є ​​кілька франшиз. Джейк Джилленхол - великий фанат коміксів і їх екранізацій. Армі Хаммер вже встиг потролити шанувальників щодо своєї участі в «Корпусі», а Бредлі Купер пробувався на роль Ліхтаря ще в першій екранізації. Зірка серіалу «Однокурсники» Джоел МакХейл знімався у фільмі «Людина-павук 2», але супергероїв жодного разу не грав.

 
На фото: Том Круз

Зелений Ліхтар - космічний поліцейський, що стежить за порядком у Всесвіті. У різних секторах Галактики діють свої Ліхтарі. За Землю відповідає колишній пілот Гел Джордан, якому довелося отримати кільце від вмираючого Зеленого Ліхтаря, який опинився на нашій планеті.

The Wrap

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####