25
СІЧ
2017

Студія Amazon відмовилася від серіалу Саші Барона Коена

Рік тому Amazon замовила шість епізодів проекту «Хайстон», продюсером якого був Саша Барон Коен.

З боку серіал виглядає досить солідно. Сценарій написав Боб Нельсон, номінант на «Оскар» за «Небраску». Пілот знімали Джонатан Дейтон і Валері Феріс, режисери «Маленької міс Щастя».

 
Кадр з серіалу «Хайстон»

19-річний Хайстон Ліггетс (Льюїс Пуллман) дружить з декількома знаменитостями. Одна проблема: бачити їх може тільки він. Батьки (їх грають Мері Лінн Райскаб і Кріс Парнелл) змушують Хайстона звернутися за допомогою до психіатра, однак дядько Біллі (Кертіс Армстронг) вважає, що з хлопцем все в порядку. В епізодах знялися басист Red Hot Chili Peppers Флі і Шакіл О'Ніл.

Глава з розробки комедій і драм Amazon Studios Джо Льюїс дає дуже розпливчасті пояснення: «Ми обожнюємо Боба, Джона, Вел, обох продюсерів на ім'я Тодд і неймовірно талановитий акторський склад. Але, на жаль, не всі серіали виходять».
 
Кадр з серіалу «Хайстон»

«Хайстон» повинен був повернути Сашу Барона Коена на телебачення, завдяки якому він спочатку став знаменитий. У 2013 році актор підписав контракт з каналом FX. У грудні 2015-го «Хайстон» сподобався студії Amazon, і проект був запущений в роботу поряд з іншими п'ятьма серіалами (серед них історія Зельди Фітцджеральд «З: Початок всього»). В результаті студія відмовилася від деяких серіалів, подивившись пілотні випуски.

THR

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####