25
СІЧ
2017

Роберт Карлайл натякнув на третій «Трейнспоттінг»

У Великобританії пройшла прем'єра фільму Денні Бойла «T2 Трейнспоттінг», де замаячила надія на третій фільм серії.

Шотландський актор Роберт Карлайл, який грав відморозка Френсіса Бегбі, під час прем'єри «Т2 Трейнспоттінга» в Единбурзі заявив, що він вже веде переговори щодо третього фільму. «Ми розмовляємо про продовження, і я всіма руками за. Так що є вірогідність, що ми ще зустрінемося з Бегбі».

 
На фото: Роберт Карлайл

У
«Т2 Трейнспоттінг» герой Карлайла постане зовсім іншим: Бегбі здорово змінився за 20 років. «Вперше ви зрозумієте, що у цього хлопця є й інша сторона, і він здатний не тільки на лють, а й на інші емоції», - каже Карлайл.

Сиквел частково заснований на романі Ірвіна Велша «Порно». У минулому році у письменника вийшла книга The Blade Artist, головним героєм якої є Френсіс Бегбі. Він став скульптором і живе в Каліфорнії з новою сім'єю.

 
Кадр з фільму «На голці»

Критики прийняли продовження картини «На голці» добре. Наприклад, Пітер Бредшоу з The Guardian хоч і шкодує, що T2 вийшов не таким прекрасним, як Т1, але зазначає, що у сиквела є «та ж скажена енергетика, той же демонстративний песимізм, що і у першого фільму», а також «І нічого схожого в кіно зараз немає».

The Hollywood Reporter вважає, що ностальгія зараз є контрпродуктивною, та й сиквел нікому не потрібен. Критик Ніл Янг заодно припечатує картину Бойла словами «Сиквел задихається під гнітом колишньої слави».

 
Кадр з фільму «T2 Трейнспоттінг»

Варто зазначити, що На Rotten Tomatoes у фільму Бойла зараз 81% схвалення.

На українські екрани
«T2 Трейнспоттінг» вийде 9 березня.

Yahoo

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####