02
БЕР
2015

Сігурні Вівер повернеться в ролі Ріплі

Сігурні Вівер повернеться в ролі Ріплі

Взагалі на сьогоднішній день важко сказати, що буде являти собою фільм Бломкампа. Сиквел? Пріквел? Перезапуск? Альтернативну версію? Судячи зі слів режисера, його проект ігнорує події третього і четвертого «Чужого» (тих, що знімали Девід Фінчер і Жан-П'єр Жене). За таким же шляхом пішли творці бойовика «Термінатор: Генезис», перекресливши існування подій третьої і четвертої частин.

«Мені хочеться, щоб фільм відчувався генетичним близнюком "Чужих ", - говорить Ніл Бломкамп в інтерв'ю SkyMovies. - Тобто "Чужий", "Чужі", а потім наш фільм». Зізнатися, якраз цього і побоювалися багато шанувальників франшизи. Можна по-різному ставитися до картин Фінчера і Жене, але вони відрізнялися від перших двох частин, складаючи франшизу з чотирьох фільмів, несхожих один на одного.

 
Кадр з фыльму «Чужі»

Про участь Вівер Бломкамп також повідомив SkyMovies: «Протягом останніх років я придумував історію у всесвіті Чужих. І, коли ми обговорювали з Сігурні її досвід у роботі над тими фільмами, те, що вона думає про Ріплі і про все інше, це трансформувало мій проект в щось інше».

Рік потому, коли робота над «Чаппі» наближалася до фіналу, Бломкамп почав відточувати ідею нових «Чужих» за участю Сігурні Вівер. Студія Fox нічого про це не знала. Тепер же, коли режисер отримав від Fox зелене світло, залишилося домовитися з Вівер.

 
Ніл Бломкамп і Сігурні Вівер на зйомках фільму «Робот Чаппі»

Актриса говорить, що хотіла б закінчити історію: «Потрібно вивести Ріплі з бовтанки в космосі і нормально закінчити її історію, яка так чудово починалася. Коли Ніл на зйомках "Чаппі" сказав мені, що хоче закінчити "Чужих", я нагострила вуха».

«Це прекрасні фільми, і вони заслуговують належного фіналу. Я знаю, фанати будуть задоволені», - вважає Сігурні Вівер.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####