25
СІЧ
2017

Почалися зйомки «Месників 3» і перезапуску «Лари Крофт»

В Атланті стартував виробничий процес «Війни нескінченності».

Режисери фільму Джо і Ентоні Руссо опублікували в своєму Facebook фотографію зі зйомок, на якій можна бачити низку трейлерів. Знімок вони супроводили підписом «Перший день "Нескінченності.

«Війна нескінченності» стане одним з двох фільмів майбутньої дилогії, зйомки яких пройдуть один за одним.

 
Друга картина поки не обзавелася остаточною назвою. За повідомленням Daily Record, сукупний бюджет обох частин наблизиться до 500 млн доларів. «Війна нескінченності» з'явиться в українських кінотеатрах 3 травня 2018 року.

Крім того, співпрезидент Marvel Studios Луїс Д'Еспозіто поділився в Twitter новим логотипом ще одного проекту з кіновсесвіту компанії - «Чорної Пантери» (зйомки цього фільму теж стартували в січні 2017 року). Його можна побачити нижче.
Також режисер Роар Утхауг в своєму Instagram вивісив фото хлопавки, давши тим самим зрозуміти, що стартували зйомки перезапуску «Лари Крофт», головну роль в якому взяла на себе Алісія Вікандер. У фільмі Волтон Гоггінс втілить образ головного лиходія, а Деніел Ву зіграє капітана корабля, який допомагає Ларі Крофт знайти її батька. Картина вийде в прокат 15 березня 2018 року.
 

And we're off! #tombraider

Фото опубликовано Roar Uthaug (@roaruthaug)


Comingsoon (1), Comingsoon (2)
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####