27
СІЧ
2017

Китай заволодіє Америкою в антиутопії Майкла Бея

Американська преса вважає, що фільм покаже, якими можуть стати США під керівництвом президента Трампа.

Студія Universal виграла право знімати фільм «Маленька Америка», який спродюсує Майкл Бей і його компанія Platinum Dunes. Ставити картину буде британський режисер Роуен Етейл. Він же написав сценарій.

 
На фото: Майкл Бей

За жанром цей проект фантастика - швидше комедійна, ніж наукова. Дія розвивається в недалекому майбутньому, де президент, дуже схожий на Дональда Трампа, збанкрутував Америку. Тепер же Китай вимагає повернення боргів. Це зробити не вдається, і Америка повністю переходить під управління Китаю. Багато американців їдуть в Піднебесну в пошуках роботи.

Протагоніст фільму - колишній співробітник американської розвідки. Героя наймає китайський мільярдер, щоб відправити в американське гетто, де нудиться викрадена дочка багатія. Дівчину необхідно повернути. Чи буде герой однооким, як Змій Плісскен (благо сюжет дуже нагадує «Втеча з Нью-Йорка»), не повідомляється.

 
На фото: Роуен Етейл

Бей і його колеги по Platinum Dunes вже працювали над антиутопією, коли продюсували серію картин франшизи «Судна ніч». У них Америкою керують багаті білі бізнесмени, але один раз в рік можна здійснювати найжахливіші злочини, не побоюючись за покарання.

THR

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####