27
СІЧ
2017

Браян Сінгер зніме пілотний епізод серіалу про Людей Ікс

20th Century Fox Television і Marvel Television запустили в розробку серіал за мотивами знаменитих коміксів.

Проект поки безіменний. Він розповість про двох звичайних батьків, чиї діти відкривають в собі надприродні сили. Сім'я змушена ховатися від урядових агентів, налаштованих недружелюбно по відношенню до юних мутантів. Втікаючи, герої приєднуються до підпільної організації мутантів і борються за своє виживання.

 
На фото: Браян Сінгер

Серіал продюсує Браян Сінгер, Лорен Шулер Доннер і Саймон Кінберг. Всі вони ключові фігури франшизи «Люди Ікс». Відзначимо також, що Сінгер займає посаду виконавчого продюсера серіалу «Легіон», який дуже скоро вийде в ефір. Втім, у режисера великий стаж роботи на телебаченні. Він був виконавчим продюсером «Доктора Хауса», для якого також знімав пілотний епізод.

Канал Fox, де буде виходити серіал, замовив пілот буквально на днях. Шоураннером призначений Метт Нікс, творець «Повідомлення про викриття». Ранні версії його сценарію студія прийняла з великим ентузіазмом.

 
На зйомках фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис»

Браян Сінгер прикріплений до постановки драми про групу Queen, де в ролі Фредді Мерк'юрі зніметься Рамі Малек. Остання картина Сінгера, фантастика «Люди Ікс: Апокаліпсис», заробила в світовому прокаті 543 млн доларів, що, звичайно, не так вже й багато для такої франшизи.

Deadline

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####