31
СІЧ
2017

Бен Аффлек відмовився знімати фільм про Бетмена

Актор і режисер залишиться в проекті як виконавець ролі Брюса Вейна і продюсер.

Про те, що Бен Аффлек покине режисерське крісло «Бетмена», ходили чутки весь останній місяць. Як повідомляють джерела Variety, актор і студія Warner провели деякий час за обговоренням долі проекту. Рішення про зміну режисера було прийнято спільно.

 
Бен Аффлек у фільмі «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»

«Деякі персонажі займають особливе місце в серцях мільйонів людей, - каже Бен Аффлек в своїй заяві. - Така роль вимагає концентрації, зусиль і, як наслідок, від мене максимально кращого виконання. Стало зрозуміло, що я не зможу одночасно робити дві справи на тому рівні, який вимагається. Разом зі студією ми вирішили знайти людину, яка об'єднається зі мною в роботі над цією масштабною картиною. Я залишаюся в проекті, але зараз ми шукаємо режисера».

Студія, в свою чергу, випустила заяву, в якій
 повністю підтримує Аффлека в його вирішенні. Вона має намір співпрацювати з ним і далі.
 
Кадр з фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»

За даними інсайдерів, у Warner вже є список кандидатів. Серед них Метт Рівз, режисер фільмів «Світанок планети мавп» і «Війна за планету мавп».

Бен Аффлек недавно закінчив зйомки в блокбастері «Ліга справедливості». Прем'єра фільму пройде в листопаді цього року. Найближчим часом актор збирався розпочати роботу над «Бетменом», сценарій до якого написав разом з Джеффом Джонсом з видавництва DC.
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####