06
ЛЮТ
2017

Роберт Інглунд знову приміряє образ Фредді Крюгера

Виконавець ролі в культовому горорі «Кошмар на вулиці В'язів» стане героєм документального фільму «Кошмар в кріслі гримера».

Режисер Майк Керц присвятив свій фільм Роберту Інглунду, який згадує, як грав зловісного Фредді Крюгера і як працював з покійним режисером Весом Крейвеном. «Кошмар в кріслі гримера» покаже, як Інглунда перетворюють в Крюгера, як актор зустрічається з фанатами і як дає інтерв'ю в гримі.

 
Роберт Інглунд в образі Фредді Крюгера

У своїй заяві Роберт Інглунд каже: «"Кошмар в кріслі гримера" - це моє зізнання в любові серії "Кошмар на вулиці В'язів" і гриму. Мене завжди вражала робота талановитих гримерів». Инглунд вихваляє фахівців по гриму, здатних виготовити найтонші накладки на обличчя, завдяки яким він стає Фредді Крюгером. «Я сиджу в кріслі і перетворююся на живе полотно. Документальний фільм не тільки показує талант гримерів, але і, як мені здається, надихне нове покоління фахівців по практичним ефектам».
 
Кадр з фільму «Кошмар на вулиці В'язів»

Майстер по гриму Роберт Куртцман вважає Крюгера одним з кращих персонажів фільмів жахів. «Я страшенно зрадів, коли мене покликали створити власну версію Фредді», - каже Куртцман.

У якості джерел натхнення режисер Майк Керц називає грим монстра Франкенштейна, якого грав Борис Карлофф. «Шкода, що процес роботи з гримом так і не був відображений. Тому ми створили свій фільм, щоб фанати подивилися, як працюють легенди горорів».

 

 
EW
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####