06
ЛЮТ
2017

Локації: «Місія неможлива 6» і «Чорна Пантера»

Стали відомі місця зйомок ключових сцен в блокбастерах «Місія неможлива 6» і «Чорна Пантера».

Новий фільм франшизи про агента Ітан Ханта може відіслати Тома Круза і знімальну групу в Париж. Джерела The Hollywood Reporter стверджують, що продюсери шостої частини зараз ведуть переговори щодо роботи в столиці Франції. Якщо все пройде вдало, то
«Місія неможлива 6» почне зніматися вже навесні цього року.
 
Кадр з фільму «Місія неможлива: Нація ізгоїв»

У минулому році фільм Крістофера МакКворрі був заморожений через проблеми з гонораром Круза. За деякими даними, студія Paramount намагалася урізати зарплату не тільки головній зірці проекту, але і його продюсерам, серед яких Джей Джей Абрамс. У вересні студії вдалося досягти згоди щодо спірних питань.

«Місія неможлива 6» вийде в світовий прокат у липні 2018 року.

Блокбастер студії Marvel «Чорна Пантера» виявиться в незвичайному для супергероїв місці. Ключові сцени картини будуть зняті в Південній Кореї, в місті Пусані. Команда фільму на чолі з режисером Раяном Куглером відправиться туди в березні, де проведе приблизно два тижні до початку квітня.

Список пам'яток, де буде проходити погоня, заради зйомок якої Куглер їде в Пусан, такий: пляж Кваналлі, міст Кванан, ринок Чагальчхі. Місцева кінокомпанія Mr. Romance Film, яка займається проектом на місці, вже розповсюдила серед жителів Пусана попередження про майбутні зйомки. Робоча назва фільму - «Батьківщина».

 
Чорна Пантера у фільмі «Перший месник: Протистояння»

У попередженні йдеться: «У зйомках сцени погоні протагоніста і антагоніста буде задіяно 150 автомобілів і більше 700 чоловік. Під час погоні з'являться вертольоти і буде вестися стрілянина холостими. Чекайте ускладнень у русі і шум».

Раніше студія Marvel вже працювала в Південній Кореї, де знімалася сцена для блокбастера «Месники: Ера Альтрона».

Світовий реліз «Чорної Пантери» - 5 липня 2018 року.

The Hollywood Reporter (1), (2)

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####