03
БЕР
2015

Новий фільм франшизи «Людина-павук» пригледів режисера

Новий фільм франшизи «Людина-павук»
пригледів режисера

Нагадаємо, що в лютому цього року Sony і Marvel все-таки зуміли домовитися про співпрацю, і Пітер Паркер офіційно стане частиною всесвіту Marvel. Перша поява нового Людини-павука очікується у фільмі «Перший месник: Громадянська війна».

Права на сольні фільми про Людину-павука залишаються у Sony. Компанія продовжить фінансувати картини і займатися їх дистрибуцією, а також братиме підсумкові креативні рішення. Проте Sony і Marvel будуть вести спільну роботу над проектами про Пітера Паркера.

 
На фото: Дрю Годдард

Вибір режисера для нової стрічки не був випадковий. Дрю Годдард мав знімати фільм «Зловісна шістка», який об'єднав би декількох лиходіїв з коміксів про Людину-павука. Але тепер, коли франшиза зазнає серйозних змін, «Шестірку» тимчасово відсунули.

Sony також задоволена роботою Годдарда над сценарієм фантастичної драми «Марсіанин
»яку знімав Рідлі Скотт. Але на сьогоднішній день розмови з режисером знаходяться на початковій стадії.

Тим часом мережа повниться чутками про те, що буде відбуватися з Людиною-павуком в його новому оточенні. За деякими даними, велику роль в новому фільмі про Пітера Паркера зіграє Тоні Старк, він же Залізна людина. Нібито він буде перевіряти, чи підходить Пітер для команди Месників.

 
Чи стане Тоні Старк героєм нового фільму про Людину-павука?

Нещодавно Роберт Дауні-мол. натякнув на якусь новину, яка стосуватиметься всесвіту Marvel, але досі не повідомив, що мав на увазі. Цілком можливо, йшлося про появу його героя в «Людині-павук».

Ендрю Гарфілд, двічі грав супергероя у фільмах Марка Уебба, більше не значиться виконавцем ролі Пітера Паркера. З чуток, головним претендентом на роль є Ділан О'Брайен, відомий за фільмом «Той, що біжить лабіринтом».

 
Людина-павук тепер частина всесвіту Marvel
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####