09
ЛЮТ
2017

Paramount закрила перезапуск фільму «П'ятниця, 13-те»

Студія забракувала ідею відродження горор-франшизи.

Нещодавно стало відомо, що компанія Paramount прибрала перезапуск слешеру «П'ятниця, 13-е» зі своєї сітки релізів.

Тепер же, як повідомляє The Hollywood Reporter, студія вирішила не ризикувати і закрила проект.

 
«П'ятниця, 13-те» 1980 року

Картина Брека Ейснера вже перебувала на стадії препродакшена. Її зйомки повинні були стартувати в середині березня 2017 року.

Точна причина закриття не називається, проте видання припускає, що багато в чому до такого кроку керівництво підштовхнули американські стартові збори фільму «Дзвінки», що опинилися нижче очікувань Paramount.

Після отримання даних про збори керівництво студії зібрало нараду, присвячену новій «П'ятниці, 13-те». У розумінні управлінців обидва проекти націлені на один і той же сегмент аудиторії. Вони прийшли до висновку, що якщо глядачі не зацікавилися «Дзвінками», то їм не буде діла і до перезапуску іншої знакової горор-франшизи.

Єдине, про що розповів THR один з джерел, близьких до знімальної групи «П'ятниці», так це те, що до березневого початку виробництва проект точно не був готовий.

 
«П'ятниця, 13-те» 2009 року

«П'ятниця, 13-е» Брека Ейснера повинна була стати черговим переосмисленням класики горору 1980 року. Раніше Маркус Ніспел спробував перезавантажити історію в 2009-му. За виробництво тієї картини відповідала студія Майкла Бея Platinum Dunes. Вона ж повинна була зайнятися зйомками і нової версії.

THR

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####