13
ЛЮТ
2017

Перезапуск фільму «Хелловін» обзавівся режисером

Сценарій до майбутньої нової версії «Хелловіна» напишуть постановник Девід Гордон Грін і комік Денні МакБрайд.

Девід Гордон Грін також займеться режисурою хоррора.

Режисер оригінального «Хелловіна» Джон Карпентер консультуватиме творців нової версії і ділитиметься з ними своїми зауваженнями в якості виконавчого продюсера.

 
Кадр з фільму «Хелловін»

Грін, МакБрайд і продюсер Джейсон Блум недавно самі прийшли в офіс класика горору і розповіли йому про те, як вони бачать нову версію старої історії. Як пише Карпентер в своєму Facebook, він залишився в захваті.

Режисер, що славиться своїми композиторськими здібностями, навіть не виключає можливості написати музику до перезапуску.

«Девід і я щасливі вийти за рамки наших комедійних проектів, щоб зануритися в похмурий і зловісний горор-сюжет. Всім буде не до сміху», - коментує свою участь у фільмі Денні МакБрайд.

Картина Девіда Гордона Гріна вийде в прокат 18 жовтня 2018 року.

 
Кадр з фільму «Хелловін»

Про те, що «Хелловін» знову можуть відродити з попелу, вперше було повідомлено в травні 2016-го. Ініціатором створення майбутнього фільму став продюсер Джейсон Блум. Він же продюсує нову версію через свою компанію Blumhouse Productions.

Перший «Хелловін», що вийшов в 1978 році, розповідав про те, як психопат Майк Маєрс ще в дитинстві убив свою сестру в День всіх святих. 15 років по тому Маєрс втік з лікарні для душевнохворих і почав тероризувати невелике містечко. Головну роль у фільмі Карпентера зіграла Джеймі Лі Кертіс. Знятий всього за 325 000 доларів, цей горор заробив 60 мільйонів в світі. Згодом слешер породив безліч продовжень.

У 2007-му студія Dimension Films вже перезапускала франшизу. Ремейк ставив Роб Зомбі. Пізніше до нього було знято менш вдале продовження.

Facebook

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####